Matsedel - Springkällan
Restaurang Springkällan är öppen för allmänheten även på helgerna.

Öppettider
Försäljning av matlådor mellan klockan 11.00–11.30 och klockan 12.00–13.30.
Restaurangen är öppen mellan klockan 12.00–13.30.
Vecka 5 30/1–5/2
Måndag
Portergryta, potatis och persiljemorötter
Tisdag
Köttfärslimpa, brunsås och potatis
Onsdag
Korvgryta Forsell och potatis
Torsdag
Panerad fisk, kall sås och potatismos
Fredag
Tacokryddad gratäng med färs och potatis
Lördag
Chiligryta från Furudal serveras med potatis
Söndag
Skinkstek, äppelcidersås och potatis
Vecka 6 6/2–12/2
Måndag
Springkällans lasagne
Tisdag
Kokt köttkorv och rotmos
Onsdag
Fiskgratäng med kaviar-dill serveras med potatis
Torsdag
Skrytgryta från Boda och potatis
Fredag
Stekt fläsk, löksås och potatis
Lördag
Laxgratäng med tomat-ost serveras med potatis
Söndag
Fläskkarré, pepparsås och potatis
Vecka 7 13/2–19/2
Måndag
Bogfläskgryta med plommon serveras med potatis
Tisdag
Isterband och dillstuvad potatis
Onsdag
Ärtsoppa
Pannkaka
Torsdag
Köttfärsgratäng
Fredag
Panerad fisk, varm citronsås och potatis
Lördag
Stek, bearnaisesås och rotfruktsgratäng
Söndag
Kyckling, rosépepparsås och potatis
Denna sida uppdaterades av Carl-Johan Uhlin