Matsedel - Springkällan
Från och med 1 september 2021 är restaurang Springkällan öppen för allmänheten även på helgerna.

Öppettider
Försäljning av matlådor mellan klockan 11.00–11.30 och klockan 12.00–13.30.
Restaurangen är öppen mellan klockan 12.00–13.30.
Vecka 21 23/5–29/5
Måndag
Panerad fisk, kall sås och potatis
Tisdag
Falukorvsgratäng med chilismak
Onsdag
Ostgratinerad bacon och blomkål serveras med potatis
Torsdag
Ugnsfärs med lingon, brunsås och potatis
Fredag
Rimmad bog, senapssås och rotmos
Lördag
Kassler på spenatbädd, ostsås och potatis
Söndag
Chiligryta med stekt potatis
Vecka 22 30/5–5/6
Måndag
Kycklinggryta med kokos serveras med ris eller potatis
Tisdag
Panerad fisk, kall sås och stekt potatis
Onsdag
Chili con carne, ris eller potatis
Torsdag
Ajvargratinerad falukorv och potatismos
Fredag
Bogfläskgryta med plommon serveras med potatis
Lördag
Färs med viltsmak, sås och stekt potatis
Söndag
Söndagsstek, gräddsås och potatis
Vecka 23 6/6–12/6
Måndag
Kyckling i rosmarin och dijon serveras med potatis
Tisdag
Raggmunk, stekt fläsk och lingonsylt
Onsdag
Köttfärsgratäng
Torsdag
Falukorv, stuvade morötter och potatis
Fredag
Laxgratäng med tomat-ost serveras med potatis
Lördag
Biff stroganoff, ris eller potatis
Söndag
Fläskkarré, rödvinssås och potatis
Denna sida uppdaterades av Carl-Johan Uhlin