Matsedel - Springkällan
Restaurang Springkällan är öppen för allmänheten även på helgerna.
![Närbild på midsommarkrans i håret.](/images/18.5d1cfed715cc731dc45272d8/1498030933778/midsommar.jpg)
Öppettider
Försäljning av matlådor mellan klockan 11.00–11.30 och klockan 12.00–13.30.
Restaurangen är öppen mellan klockan 12.00–13.30.
Vecka 25 17/6–23/6
Måndag
Gratinerad falukorv med ratatouille eller potatismos
Tisdag
Biff à la lindströmslåda, brunsås och potatis
Onsdag
Pastagratäng med kyckling
Torsdag
Köttfärsgratäng med potatis
Midsommarafton
Laxfilé, kall sås och potatis
Midsommardagen
Kotlettrad, bearnaisesås och klyftpotatis
Söndag
Kycklinglårfilé, äppelcidersås och potatis
Vecka 26 24/6–30/6
Måndag
Kokt fisk, ägg och persiljesås serveras med potatis
Tisdag
Kålpudding, brunsås och potatis
Onsdag
Redd grönsakssoppa
Pannkaka
Torsdag
Gratinerad korv med ajvar och potatismos
Fredag
Kycklinggryta med ris eller potatis
Lördag
Dillkött och kokt potatis
Söndag
Fläskkarré, gräddsås och potatis
Vecka 27 1/7–7/7
Måndag
Köttfärssås och spagetti
Tisdag
Fiskgratäng med svamp och purjo serveras med potatis
Onsdag
Korvgryta med paprika och tomat, ris eller potatis
Torsdag
Bogfläskgryta och potatis
Fredag
Ugnsfärs, gräddsås och stekt potatis
Lördag
Rödspätta, remouladsås och potatis
Söndag
Skinkstek, sås och potatis
Denna sida uppdaterades av Carl-Johan Uhlin