Matsedel - Springkällan

Restaurang Springkällan är öppen för allmänheten även på helgerna.

Närbild på midsommarkrans i håret.

Öppettider

Försäljning av matlådor mellan klockan 11.00–11.30 och klockan 12.00–13.30.

Restaurangen är öppen mellan klockan 12.00–13.30.

Vecka 25 17/6–23/6

Måndag

Gratinerad falukorv med ratatouille eller potatismos

Tisdag

Biff à la lindströmslåda, brunsås och potatis

Onsdag

Pastagratäng med kyckling

Torsdag

Köttfärsgratäng med potatis

Midsommarafton

Laxfilé, kall sås och potatis

Midsommardagen

Kotlettrad, bearnaisesås och klyftpotatis

Söndag

Kycklinglårfilé, äppelcidersås och potatis

Vecka 26 24/6–30/6

Måndag

Kokt fisk, ägg och persiljesås serveras med potatis

Tisdag

Kålpudding, brunsås och potatis

Onsdag

Redd grönsakssoppa

Pannkaka

Torsdag

Gratinerad korv med ajvar och potatismos

Fredag

Kycklinggryta med ris eller potatis

Lördag

Dillkött och kokt potatis

Söndag

Fläskkarré, gräddsås och potatis

Vecka 27 1/7–7/7

Måndag

Köttfärssås och spagetti

Tisdag

Fiskgratäng med svamp och purjo serveras med potatis

Onsdag

Korvgryta med paprika och tomat, ris eller potatis

Torsdag

Bogfläskgryta och potatis

Fredag

Ugnsfärs, gräddsås och stekt potatis

Lördag

Rödspätta, remouladsås och potatis

Söndag

Skinkstek, sås och potatis