Gå till innehåll
Rättviks kommun
Rättviks kommun

Bemanning

Är du den där vardagshjälten som kan rycka in när det behövs? Sök till oss där du får möta människor, vuxna eller barn, i ditt arbete.

Vi behöver vikarier till enheterna

  • Vård och omsorg
  • Stöd och omsorg
  • Kost
  • Städ
  • Förskola
  • Fritids och skola
Text "vi gör skillnad".

Som vikarie har du en viktig roll att fylla i våra verksamheters dagliga arbete och funktion. Du sätter individen i fokus, har ett pedagogiskt förhållningssätt samt ett genuint intresse för att arbeta med och hjälpa människor. Vi sätter ett högt värde på både flexibilitet och ansvarstagande hos våra medarbetare. Här finns flera givande arbeten där du har möjligt att göra skillnad i vuxna och barns vardag.

Nya vikarier rekryteras löpande till verksamheterna. När du anmäler ditt intresse till oss ska du samtidigt begära utdrag från belastningsregistret. Du beställer utdrag från belastningsregistret hos polisen. Det finns alltid en annons på sidan Lediga jobb i kommunen så du kan skicka in en intresseanmälan när som helst.

Alla vikarier som arbetar hos oss får en egen kalender i vårt vikariesystem WinLas. I din kalender lägger du in när du är tillgänglig för att bli bokad på arbetspass. Som timvikarie har du möjlighet att arbeta i flera olika verksamheter.

Länk

Polisen: Belastningsregistret – begär utdrag Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kontakt

Rättviks kommun
Bemanningsenheten
795 80 Rättvik

Bemanningsassistenter

0248-70 100 eller meddelande via meddelandefunktionen i WinLas (endast för dig som är anställd och har en kalender).

Bemanningssamordnare

Linda Hansson

Rekryteringsassistent:

Yvonne Junell

Enhetschef

Marie Staffas
0248-70 403