Rättviks kommun

Lediga tjänster

En lite masklädd pojke står i blommor och buskar och sträcker fram handen som om han ska ta tag i något.

Jobbet finns inom räckhåll. Foto: © Lennart Edvardsson

Rättvik – livskvalitet in på knutarna! Här, mitt i vackra Siljansbygden, finns de mest attraktiva boendemiljöerna med hög livskvalitet, trygghet, goda pendlingsmöjligheter och service för våra invånare och besökare. Bidrar till trivseln gör också vårt rika kultur- och föreningsliv och vår unika natur. Bevarade traditioner och nytänkande i samklang skapar en fantastisk livsmiljö.

Rättviks kommun ska vara en framtidskommun för boende och besökande kännetecknad av entreprenörsanda och småskalighet. Under devisen ”Där tradition möter framtid” vågar vi utmana och utveckla vår kommun, med avstamp i vår historia.

Rättviks kommun strävar mot en hållbar utveckling, vilket för oss innebär integration, bevarande av våra byar och byskolor, förnyelsebar energi, lokalproducerade livsmedel och ett öppet landskap.

Vill du jobba med oss?

Rättviks kommun är med sina cirka 1 100 anställda den största arbetsgivaren i området och vi erbjuder meningsfyllda servicearbeten.

Som arbetsgivare uppmuntrar vi till dialog och medarbetarskap och i kontakt med kommunens invånare är ett positivt bemötande en självklarhet.

Våra medarbetares engagemang och motivation är avgörande för att verksamheterna ska kunna tillgodose våra medborgares behov på bästa sätt. Därför strävar vi efter att möta medarbetarnas önskemål och behov i en flexibel organisation där vi även samarbetar med andra kommuner.

Välkommen att kontakta oss för att få veta vilka möjligheter som finns för dig i Rättviks kommun!

Du kan se alla våra lediga tjänster i undermenyn till vänster.

Rättviks kommun är med i Rekryteringslots som erbjuder medflyttarservice, läs mer på www.rekryteringslots.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kontaktuppgifter

Finns på sidan för respektive tjänst.

Vi undanber oss vänligen men bestämt alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Information

Platsbankenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Du borde ha Sveriges viktigaste jobb! Testa vilket.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Gratis CV-mallarlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster