Matsedel - Springkällan

Restaurang Springkällan är öppen för allmänheten även på helgerna.

Vas med tulpaner.

Öppettider

Försäljning av matlådor mellan klockan 11.00–11.30 och klockan 12.00–13.30.

Restaurangen är öppen mellan klockan 12.00–13.30.

Vecka 19 6/5–12/5

Måndag

Springkällans lasagne

Tisdag

Korv stroganoff, ris eller potatis

Onsdag

Fiskgratäng med ansjovis och kapris serveras med potatis

Torsdag – Kristi himmelsfärds dag

Pepparrotskött och potatis

Fredag

Kyckling i citron och basilika serveras med stekt potatis

Lördag

Laxgratäng med vitvinssås och räkor serveras med potatis

Söndag

Burgundisk köttgryta och potatis

Vecka 20 13/5–19/5

Måndag

Gratinerad falukorv med ratatouille, potatismos

Tisdag

Biff á la lindströmslåda, sås och potatis

Onsdag

Pastagratäng med kyckling och ost

Torsdag

Panerad fisk, kall sås och potatis

Fredag

Köttfärsgratäng

Lördag

Kotlettrad, bearnaisesås och klyftpotatis

Söndag – Pingstdagen

Kycklinglårfilé, äppelcidersås och potatis

Vecka 21 20/5–26/5

Måndag

Kokt fisk, ägg och persiljesås, potatis

Tisdag

Kålpudding, brunsås och potatis

Onsdag

Redd grönsakssoppa

Pannkaka

Torsdag

Ajvargratinerad korv och potatismos

Fredag

Kycklinggryta med kokossmak serveras med ris eller potatis

Lördag

Dillkött och potatis

Söndag

Fläskkarré, gräddsås och potatis