Matsedel - Springkällan
Restaurang Springkällan är öppen för allmänheten även på helgerna.
Öppettider
Försäljning av matlådor mellan klockan 11.00–11.30 och klockan 12.00–13.30.
Restaurangen är öppen mellan klockan 12.00–13.30.
Vecka 19 6/5–12/5
Måndag
Springkällans lasagne
Tisdag
Korv stroganoff, ris eller potatis
Onsdag
Fiskgratäng med ansjovis och kapris serveras med potatis
Torsdag – Kristi himmelsfärds dag
Pepparrotskött och potatis
Fredag
Kyckling i citron och basilika serveras med stekt potatis
Lördag
Laxgratäng med vitvinssås och räkor serveras med potatis
Söndag
Burgundisk köttgryta och potatis
Vecka 20 13/5–19/5
Måndag
Gratinerad falukorv med ratatouille, potatismos
Tisdag
Biff á la lindströmslåda, sås och potatis
Onsdag
Pastagratäng med kyckling och ost
Torsdag
Panerad fisk, kall sås och potatis
Fredag
Köttfärsgratäng
Lördag
Kotlettrad, bearnaisesås och klyftpotatis
Söndag – Pingstdagen
Kycklinglårfilé, äppelcidersås och potatis
Vecka 21 20/5–26/5
Måndag
Kokt fisk, ägg och persiljesås, potatis
Tisdag
Kålpudding, brunsås och potatis
Onsdag
Redd grönsakssoppa
Pannkaka
Torsdag
Ajvargratinerad korv och potatismos
Fredag
Kycklinggryta med kokossmak serveras med ris eller potatis
Lördag
Dillkött och potatis
Söndag
Fläskkarré, gräddsås och potatis
Denna sida uppdaterades av Carl-Johan Uhlin