Rättviks kommun
Rättviks kommun
2021-10-11

Digital studiecirkel om elbilar och laddning

Dalarnas Energi- & klimatrådgivare anordnar en digital studiecirkel om elbilar och laddning. Studiecirkeln startar den 19 oktober. Vill du veta mer om hur elbilar och laddning fungerar så är detta ett bra tillfälle.

Studiecirkeln hålls av Energi- och klimatrådgivare från kommuner i Dalarna. Klimatrådgivarna jobbar med att ge oberoende, kostnadsfria råd och information till privatpersoner, mindre företag och organisationer.

Studiecirkeln är gratis och upplagd på tre träffar. Träffarna är på tisdagar mellan klockan 19 och 20.30 med start tisdag 19 oktober.

Innehåll för träffarna

  • Tisdag 19 oktober - Föredrag om elbilar och laddning. Hur fungerar det, vad kostar det, hur och var kan man ladda elbilen, finns det bidrag med mera.
  • Tisdag 26 oktober - Digitala, inspelade studiebesök. Du kommer ha möjlighet att ställa frågor både till deltagande, bilägare och energi- och klimatrådgivare.
  • Tisdag 2 november - Provkörning av elbilar. Om det är möjligt på grund av Corona så är det tänkt att fysisk träff på minst två ställen, Ludvika och Orsa.

Den digitala studiecirkeln hålls i Microsoft Teams och du får en länk på mejl.