Gå till innehåll
Rättviks kommun
Rättviks kommun

Viktigt på riktigt

Viktigt på riktigt logga

Viktigt på riktigt logga

För ungdomars hälsa i Rättviks kommun.

Hur är läget? Bra, är svaret oftast. Men ibland är det inte bra, men av olika anledningar svarar vi inte att det är dåligt. För vem har tid att lyssna, eller förmåga att ta emot svaret utan att döma, eller tänk om någon börjar oroa sig för dig. Ibland kan det kännas stressigt, tungt och kravfyllt. Det är okej att det inte alltid känns okej. Men att vara ensam i det tycker vi är ett problem.

Under september startar Viktigt på riktigt-för ungas hälsa. Det är ett projekt som riktar sig till dig som är 12-19 år och bor i Rättviks kommun. Under kommande år kommer vi att lyfta olika teman som unga i kommunen önskat. Första temat kommer att handla om känslor, normer och självkänsla. Vi kommer prata, fika, lyssna på föreläsningar, testa nya aktiviteter, vara utomhus mm. För oss är ungas hälsa i fokus och vi vill att alla som är med känner sig delaktiga.

Vill du vara med?
Följ oss på Instagram: viktigtpariktigt_

Projektet drivs av Rättviks kommun, Studieförbundet ABF och Svenska Kyrkans unga Rättvik-Boda.

Aktiviteter

HOBNOB

virk-, stick- och bullet journalcafé

Rättviks kulturhus

Tisdagar jämna veckor kl.15-17

(21/9, 5/10, 19/10, 16/11, 30/11, 14/12)

För dig som är 12-19 år. Vi fikar, virkar, stickar och för bullet journal tillsammans på bibblan. Material finns på plats. Drop in, ingen anmälan.