Rättviks kommun
Inloggning för skribenter
Personalinloggning mejlprogram

Planarkitekt

Samhällsutvecklingsförvaltningen består av fem enheter: mark och plan, miljö och bygg, näringsliv, kultur, ungdom- och fritid.Tillsammans sysselsätter vi cirka 45 medarbetare.

Arbetsbeskrivning

Som planarkitekt är du en nyckelperson i kommunens framtida utformning. Du deltar aktivt i arbetet från idé till genomförande, främst genom detalj- och översiktsplanering. Arbetet är mycket varierande och innebär många kontakter med olika intressenter i och utanför den egna organisationen.

Vem är du?

Vi söker dig som har högskoleexamen som arkitekt, landskapsarkitekt, fysisk planerare eller motsvarande och som har ett stort intresse för hållbar samhällsutveckling. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet från planarbete och arbete inom kommunal organisation. Du är van att genomföra och presentera utredningar, har god kunskap om digitala verktyg som CAD och GIS. Som person är du strukturerad, självständig, drivande och serviceinriktad. Du är initiativrik och har lätt för att samarbeta med andra. Du har god social kompetens och uttrycker dig väl på svenska i både tal och skrift.

Upplysningar om tjänsten

Tjänsten är tillsvidareanställning med omfattning 100 %. Tillträde snarast eller efter överenskommelse. Tjänsten är placerad på mark- och planenheten.

Körkort B* är en förutsättning då resor förekommer i tjänsten.

Ansökan med CV och personligt brev ska vara Rättvik kommun tillhanda senast 2017-05-05. Intervjuer sker löpande.

Kontakt

Enhetschef
Anders Sydén
anders.syden@rattvik.se

Fackliga företrädare
Vision
Susanne Woxmark
0248-70 000

Ansökan

Sista ansökningsdag
2017-05-05

Ansökan skickas till
inger.brykt@rattvik.se

Om ni flyttar till Dalarna i samband med den här rekryteringen har vi möjlighet att erbjuda medflyttarservice till dig och din familj. Läs mer på rekryteringslots.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss vänligen men bestämt alla erbjudanden om annonsering- och rekryteringshjälp.