Rättviks kommun
Inloggning för skribenter
Personalinloggning mejlprogram

Naturvårdare

Samhällsutvecklingsförvaltningen består av fem enheter: mark och plan, miljö och bygg, näringsliv, kultur, ungdom- och fritid.Tillsammans sysselsätter vi cirka 45 medarbetare.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att arbeta med naturvårdsfrågor och förvaltning av kommunens skogsmark och annan mark. Du kommer att vara en del av mark- och planenheten och delta med din naturvårdskunskap i plan-, bygg- och exploateringsärenden. Du kommer att arbeta självständigt med skydd och skötsel av naturområden, naturvårdsprojekt och strandskyddsfrågor samt samarbeta med kulturenheten vid utveckling av Naturmuseet.

Kommunens skogsinnehav är framför allt tätortsnära och arbetet innebär kontakter med närboende, föreningar och förvaltare/entreprenörer som ska utföra arbetet.

Vem är du?

Vi söker dig med universitets- eller högskoleexamen med naturvetenskaplig inriktning samt yrkeserfarenhet inom området. Erfarenhet av kommunal verksamhet är meriterande.

Du har lätt för att arbeta självständigt men även att samarbeta med andra både i och utanför organisationen. Du uttrycker dig väl på svenska i både tal och skrift.

Upplysningar om tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning med omfattning 50 procent i första hand. Tjänstens omfattning kan diskuteras. Tillträde snarast eller efter överenskommelse. Tjänsten är placerad på mark- och Planenheten.

Körkort B* är en förutsättning då resor förekommer i tjänsten.

Ansökan med CV och personligt brev ska vara Rättvik kommun tillhanda senast 2017-05-05. Intervjuer sker löpande.

Kontakt

Enhetschef
Anders Sydén
anders.syden@rattvik.se

Fackliga företrädare
Vision
Susanne Woxmark
0248-70 000

Ansökan

Sista ansökningsdag
2017-05-05

Ansökan skickas till
inger.brykt@rattvik.se

Om ni flyttar till Dalarna i samband med den här rekryteringen har vi möjlighet att erbjuda medflyttarservice till dig och din familj. Läs mer på rekryteringslots.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss vänligen men bestämt alla erbjudanden om annonsering- och rekryteringshjälp.