Rättviks kommun
Inloggning för skribenter
Personalinloggning mejlprogram

Markingenjör/markhandläggare

Samhällsutvecklingsförvaltningen består av fem enheter: mark och plan, miljö och bygg, näringsliv, kultur, ungdom- och fritid.Tillsammans sysselsätter vi cirka 45 medarbetare.

Arbetsbeskrivning

Lockas du av att få vara med och driva projekt inom samhällsbyggnad från idé till genomförande så har vi på Samhällsutvecklingsförvaltningen ett intressant och utmanande jobb för dig som vill arbeta med bland annat hållbar samhällsutveckling, exploatering och fastighetsjuridik.

I rollen kommer du att vara delaktig i mark- och planenhetens verksamhet och medverka till att förverkliga kommunens vision, genom förvarv, utveckling, planering och genomförande. Du kommer att få arbeta både enskilt och i team med övriga medarbetare på enheten. Arbetet är mycket varierande och innebär många kontakter med olika intressenter i och utanför den egna organisationen.

Bland arbetsuppgifterna ingår:

  • Ansvara för förvaltning av kommunens mark och byggnader
  • Medverka i planärenden
  • Ansvara för kommunens arrendeavtal och övriga nyttjanderätter
  • Behjälplig i samband med Lantmäteriförrättningar

Vem är du?

Vi söker dig som har ett stort intresse för en hållbar samhällsbyggnad, har lämplig högskoleutbildning eller motsvarande, samt arbetslivserfarenhet inom området.

Som person är du öppen, självständig, drivande och har god förmåga att planera. Du har lätt för att arbeta självständigt men även att samarbeta med andra både i och utanför organisationen samt uttrycker dig väl på svenska i både tal och skrift.

Upplysningar om tjänsten

Tjänsten är tillsvidaresanställning med omfattning 100 %. Tillträde snarast eller efter överenskommelse. Tjänsten är placerad på mark- och planenheten.

Körkort B* är en förutsättning då resor förekommer i tjänsten.

Ansökan med CV och personligt brev ska vara Rättvik kommun tillhanda senast 2017-05-05. Intervjuer sker löpande.

Kontakt

Enhetschef
Anders Sydén
anders.syden@rattvik.se

Fackliga företrädare
Vision
Susanne Woxmark
0248-70 000

Ansökan

Sista ansökningsdag
2017-05-05

Ansökan skickas till
inger.brykt@rattvik.se

Om ni flyttar till Dalarna i samband med den här rekryteringen har vi möjlighet att erbjuda medflyttarservice till dig och din familj. Läs mer på rekryteringslots.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss vänligen men bestämt alla erbjudanden om annonsering- och rekryteringshjälp.