Rättviks kommun
Inloggning för skribenter
Personalinloggning mejlprogram

Lärare åk 4-9, i ämnena engelska och svenska, till Furudals skola

Furudals skola har ca 130 elever och det tillhörande fritidshemmet har ca 25 barn inskrivna. Furudals skola är en vackert belägen F-9 skola. Vi har många olika modersmål och elever som kommer från hela Sverige för att delta i vår hockeyprofil tillsammans med IFK Ore.

Det finns en sammansvetsad personalkår, vilket under åren visat att ge trygghet och arbetsro, både för elever och personal. De är måna om varandras välmående och har tid att stötta varandra i arbetsvardagens uppgifter. Tillsammans arbetar vi utifrån Furudalsandan.

Furudalsandan:
Vår skola är en trygg skola där alla bemöter varandra med respekt.
Vår skola har en lärandemiljö där alla samarbetar med varandra.
Vår skola har gemensamma regler där alla tar ansvar

Arbetsbeskrivning

Du kommer i första hand att undervisa i svenska och engelska för olika årskurser på skolan, främst på högstadiet. Du kommer att ingå i ett arbetslag där ni kollegor stöttar varandra i såväl pedagogiska tankar som i elevärenden. Du arbetar med att sätta upp tydliga mål och förmedlar detta på ett bra sätt till eleverna. Du coachar och ser alltid elevens möjligheter till kunskapsutveckling.

På skolan finns även tillgång till ett elevteam, med speciallärare, specialpedagog, skolsköterska, skolvärd, SYV och rektor, som håller ihop insatserna och ger stöd.

Vem är du?

Vi söker lärare som kan inspirera och engagera eleverna. Du är utbildad lärare och du är nyfiken på ditt uppdrag. Du ska vara villig att ta ansvar för dina grupper och dina elever. Du anpassar innehållet i din undervisning för såväl grupp som individ. Du hittar flexibla lösningar som ger högre måluppfyllelse. Du vill också arbeta tillsammans i ett arbetslag där du bidrar med dina tankar.

Upplysningar om tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning med omfattning 80-100 %. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Tjänsten är under förutsättning att vederbörliga beslut fattas.

Sista ansökningsdag 2017-05-05

Tjänsten är under förutsättning att vederbörliga beslut fattas.

Välkommen med din ansökan och styrkt meritförteckning. Utdrag ur Polisens belastningsregister ska medtas vid eventuellt anställningstillfälle.

Kontakt

Rektor Furudals skola
Jenny Sandelin
0248-70 707

Fackliga företrädare
Kristina Haag Larsen, Lärarförbundet
073-077 34 35

Bengt Sandelin, LR
0248-70 000

Ansökan

Sista ansökningsdag
2017-05-05

Märk ansökan med
Dnr 2017/6-8

Ansökan skickas till
barn.utbildning@rattvik.se

Rättviks kommun
Barn- och utbildningsförvaltningen
795 80 Rättvik

Om ni flyttar till Dalarna i samband med den här rekryteringen har vi möjlighet att erbjuda medflyttarservice till dig och din familj. Läs mer på rekryteringslots.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss vänligen men bestämt alla erbjudanden om annonsering- och rekryteringshjälp.