Rättviks kommun
Inloggning för skribenter
Personalinloggning mejlprogram

Fritidspedagoger till Boda och Ingels skolor

Boda och Ingels skolor söker tre fritidspedagoger. Skolorna har cirka 80 elever och de tillhörande fritidshemmen har ca 25 barn vardera inskrivna. Skolorna är vackert belägna F-5 skolor med naturen alldeles inpå knuten. Skolorna ligger med 10 minuters bilavstånd från varandra.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att ingå i ett arbeslag där ni kollegor stöttar varandra i såväl pedagogiska tankar som i elevärenden. Du arbetar med att sätta upp tydliga mål och förmedlar detta på ett bra sätt till eleverna genom ett aktivt och framåt fritids. Du coachar och ser alltid elevens möjligheter till kunskapsutveckling.

På skolan finns även tillgång till ett elevteam, med speciallärare, specialpedagog, skolsköterska, skolvärd, SYV och rektor, som håller ihop insatserna och ger stöd.

Vem är du?

Vi söker fritidspedagoger som kan inspirera och engagera eleverna. Du får gärna erfarenhet av att arbeta på fritids och i skolan. Du ska vara villig att ta ansvar för dina grupper och dina elever. Du anpassar innehållet för såväl grupp som individ. Du hittar flexibla lösningar. Du vill också arbeta tillsammans i ett arbetslag där du bidrar med dina tankar.

Upplysningar om tjänsten

Tjänsterna är tillsvidareanställningar med omfattning 75- 100 %. Tillträde 2017-08-11.

Tjänsten är under förutsättning att vederbörliga beslut fattas.

Välkommen med din ansökan och styrkt meritförteckning. Utdrag ur Polisens belastningsregister ska medtas vid eventuellt anställningstillfälle.

Vi undanber oss alla erbjudanden från annons- och rekryteringsföretag för denna tjänst.

 

Kontakt

Rektor
Jenny Sandelin
0248-70 707

Facklig företrädare
Lärarnas riksförbund
Bengt Sandelin
0248-70 386

Lärarförbundet
Kristina Haag Larsen
073-077 34 35

Ansökan

Sista ansökningsdag
2017-04-24

Märk ansökan med
2017/6-6

Ansökan skickas till
barn.utbildning@rattvik.se

alternativt

Rättviks kommun
Barn- och utbildningsförvaltningen
795 80 Rättvik