Rättviks kommun
Inloggning för skribenter
Personalinloggning mejlprogram

Till förskolan Prästkragen söker vi nu en förskollärare

Förskolan Prästkragen ligger i centrala Rättvik och består av fyra avdelningar. Vi arbetar i nyrenoverade fina lokaler och har en gård som stimulerar till nyfikenhet och lärande. I ditt arbetslag kommer du att arbeta med ytterligare en förskollärare och en barnskötare.

Arbetsbeskrivning

Som förskollärare ansvarar du för att tillsammans med övrig personal planera, genomföra, utvärdera och dokumentera det pedagogiska arbetet. Vår verksamhet utgår från barnens erfarenhetsvärld, nyfikenhet och individuella behov. Barnen möts med öppenhet och respekt i en trygg och stimulerande lärandemiljö.

Vem är du?

Vi söker dig som är utbildad förskollärare eller har annan pedagogisk utbildning. Du ska ha lätt för att samarbeta och skapa goda relationer till barn, vårdnadshavare och medarbetare. Vilja och förmåga att möta varje barn på deras utvecklingsnivå samt en positiv grundinställning är en förutsättning.

Vi behöver dig som är kreativ och flexibel och har förmågan att förmedla trygghet och bibehålla lugnet även i stressiga situationer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Upplysningar om tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning med omfattning 100 % och med tillträde 2017-08-07 eller enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag 2017-05-05

Tjänsten är under förutsättning att vederbörliga beslut fattas.

Välkommen med din ansökan och styrkt meritförteckning. Utdrag ur Polisens belastningsregister ska medtas vid eventuellt anställningstillfälle.

Kontakt

Förskolechef
Mia Ivarsson
0248-70 313

Fackliga företrädare
Lärarförbundet,
Kristina Haag Larsen
073-077 34 35

Ansökan

Sista ansökningsdag
2017-05-05

Märk ansökan med
Dnr 2017/8-3

Ansökan skickas till
barn.utbildning@rattvik.se

Rättviks kommun
Barn- och utbildningsförvaltningen
795 80 Rättvik

Om ni flyttar till Dalarna i samband med den här rekryteringen har vi möjlighet att erbjuda medflyttarservice till dig och din familj. Läs mer på rekryteringslots.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss vänligen men bestämt alla erbjudanden om annonsering- och rekryteringshjälp.